subota, 30. svibnja 2015.

Tradicionalna misa u sv. Martinu 31.5.2015. u 11,30

(objavljeno 19.5.2015. u 22:54)
U nedjelju 31. svibnja u standardnom terminu u 11,30 bit će u crkvi sv. Martina u Vlaškoj ulici u Zagrebu služena tradicionalna latinska misa. Misu će slaviti pater Leszek Królikowski iz Instituta Dobrog Pastira, ustanove pod nadležnošću komisije Ecclesia Dei. Molimo Vas da ako ikako možete, svojom prisutnošću podržite nastojanja za ponovnom uspostavom redovitih slavlja tradicionalne mise u Zagrebu.

Broj komentara: 5:

  1. Hvala Bogu svemogucem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo i letka/plakata ako netko zeli isprintati i staviti na oglasnu plocu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bilo je prožeto pravom tradicijskom duhovnošću, prekrasan doživljaj, a ono što posebice veseli jest broj ljudi koji bi vjerojatno premašivao 100 da u sv. Martinu ima toliko mjesta, kao i prosječna dob osoba koje su nazočile sv. Misi. Ne vjerujem da je prosječno veća od 30 godina, što je najljepši mogući "lokalni i zagrebački" dokaz da Tradicija nije eksponat za dijecezanski muzej, već da itekako ima budućnost.

    OdgovoriIzbriši
  4. https://www.youtube.com/watch?v=E2FQb-Im4oQ
    fino je vidit da bar biskupi i svecenici koliko toiliko govore latinski
    P

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.