utorak, 3. svibnja 2011.

Nekoliko podsjetnika

Podsjećam sve čitatelje da se mogu pretplatiti na Google grupu Tradicionalna Misa preko koje će primati najvažnije obavijesti direktno na svoju elektroničku poštu. Sami možete odrediti kojom redovitošću će vam se poruke isporučivati, a naravno da je vrlo jednostavno i ispisati se s ove liste.

Google Groups

Pretplata na grupu za obavijesti Tradicionalna Misa

Email:


Posjetite ovu grupu

Nemojte zaboraviti kliknuti na link kojim potvrđujete svoju pretplatu u emailu koji ćete dobiti nakon što gore upišete svoju email adresu i kliknete na "Pretplati se"!

***

Obavijest o probi za zbor (ove subote 7.5.2011.)

***


Podsjećam da se možete učlaniti u Društvo za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus", a na nedavno obnovljenim web stranicama naći ćete i osnovne upute o učlanjivanju i financijskoj pomoći Društvu Benedictus (uplata članarina, donacija itd.).

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.