nedjelja, 22. ožujka 2009.

Nedjeljna blog preporuka 3

Danas vam predlažem da posjetite blog Creative Minority Report koji pišu braća Matthew i Patrick Archbold uz povremeno sudjelovanje Denisa McNamare. Blog na humorističan način opisuje vjerska zbivanja u Katoličkoj Crkvi i političke, kulturne i zabavne događaje, pretežno iz SAD-a. Iako postovi obiluju ironijom, braća Archbold se uvijek trude ostati u okviru katoličkog morala i pravovjerja. Ako se pitate odakle potječe naziv bloga, evo citata s naslovnice
"Believing Christians should look upon themselves as such a creative minority and ... espouse once again the best of its heritage, thereby being at the service of humankind at large."
Joseph Ratzinger
Ukoliko se još dvoumite da li da posjetite ovaj blog i pročitate neke od starijih postova, samo ću spomenuti da je ovo jedan od blogova koje Marko najrađe čita.


PS. Vrijedi posjetiti i Creative Minority Reader gdje Matthew Archbold donosi izbor postova s drugih blogova.

1 komentar:

  1. Čekao sam da njih preporučiš, meni su oni stvarno zabavni, a imaju i trenutke izvrsne ironije. Blog od kojeg se često smijem na glas :)

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.