nedjelja, 8. ožujka 2009.

Nedjeljna blog preporuka 1

Odlučio sam svake (ili skoro svake) nedjelje predstaviti po jedan blog koji mi je zanimljiv. U nekoliko rečenica opisat ću tematiku bloga i stil pisanja te zašto preporučujem da ga pogledate.
Skoro svi blogovi bit će na engleskom jer na hrvatskom, po mojem mišljenju, ima vrlo malo blogova s tematikom koja je Marku i meni interesantna.
Marko je već predstavio jedan poznati blog u jednom od prvih postova na našem blogu, bio je to Father Z. na WDTPRS blogu. Nazovimo to preporukom broj 0.

(slika odavdje)
Ove nedjelje preporučujem da pogledate blog The New Liturgical Movement (Novi liturgijski pokret). Ovaj blog bavi se, kao što mu i ime kaže, liturgijom. Piše ga grupa stručnjaka iz različitih zemalja i različitih područja liturgije i crkvene umjetnosti. Pogledajte po arhivi i naći ćete široki spektar postova o ovim temama. Blog je pisan iz pozicije kontinuiteta s tisućljetnom tradicijom Katoličke Crkve. Posebnost ovog bloga su i izvrsne fotografije koje bez sumnje predstavljaju neke od najljepših fotografija vezanih uz katoličke obrede, arhitekturu i umjetnost.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.