nedjelja, 15. ožujka 2009.

Nedjeljna blog preporuka 2

Ove nedjelje upućujem vas na blog Conversion Diary (Dnevnik obraćenja) koji piše Jennifer iz SAD-a koja je do prije pet godina bila ateist, a sada je vjerna katolička majka četvero male djece (posljednju kćer rodila je tek prije dva tjedna). Jennifer je izvrsna spisateljica i ima dar za pisanje koje privlači čitatelja u njezinu priču. Kroz svoja vlastita iskustva ona iznosi kako raste u shvaćanju istina katoličke vjere i prisnijem odnosu s Bogom. Ovaj opis vjerojatno djeluje vrlo neuvjerljivo i općenito, pa vas potičem da sami pročitate neke od njenih postova. Možete započeti od najpopularnijih postova koji su navedeni na lijevom stupcu njezinog bloga ili pogledajte neku od kategorija, npr. Trusting God.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.