nedjelja, 28. lipnja 2009.

Peticija za slavljenje tradicionalne mise (2)

Peticija za slavljenje tradicionalne mise završava 7.7.2009. na drugu godišnjicu objave papinog motuproprija Summorum Pontificum kojim je tradicionalna misa ponovno darovana svim svećenicima i laicima Katoličke Crkve rimskoga obreda.
Još možete potpisati peticiju na na stranici Tradicionalna misa ( http://sites.google.com/site/tradicionalnamisa/peticija ). Potičem vas da to učinite ukoliko još niste i da ovu obavijest proširite među svojom rodbinom, prijateljima i poznanicima. Evo i teksta peticije:
Molba za slavljenje mise prema izvanrednom obliku rimskog obreda:
U skladu s motuproprijom Summorum Pontificum pape Benedikta XVI. tražimo da nam se omogući prisustvovanje misi slavljenoj prema izvanrednom obliku rimskog obreda (također poznatoj pod nazivom tradicionalna latinska misa ili tridentska misa) u jednoj od crkava grada Zagreba barem nedjeljama i blagdanima.

Do sada je peticiju potpisalo tridesetak ljudi.

1 komentar:

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.