nedjelja, 28. lipnja 2009.

Nedjeljna blog preporuka 16

Evo i jednog talijanskog bloga pod nazivom Chiesa (Crkva) koji piše novinar Sandro Magister, a možete ga čitati u originalu na talijanskom ili pak u prijevodu na engleski, francuski ili španjolski. Magister ne piše postove u klasičnom smislu, svaki je tekst neka vrsta eseja u kojem analizira situaciju u Katoličkoj Crkvi, ali i druge teme u svijetu povezane s religijom. Vrlo je pronicljiv i daje pregledni prikaz onoga o čemu piše što pomaže stvoriti sudove o važnim temama koje nisu posebno zastupljene u svjetovnim i vjerskim novinama i časopisima, a ako i jesu najčešće je to vrlo površno. Pogledaje barem naslove s kratkim sažecima koje možete naći na prvoj stranici pa ćete zaključiti o kakvoj raznolikosti i zanimljivosti tema se tu radi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.