nedjelja, 27. kolovoza 2023.

FSSP s nama

Jučer je u Zagreb došao naš dugogodišnji prijatelj p. Jérôme Bücker, a s njime su i četvorica hrvatskih bogoslova koji se pripremaju na bogosloviji Svećeničkog bratstva sv. Petra. Danas je u redovitom terminu tradicionalne mise u crkvi sv. Blaža služena trojna misa. Uz celebranta p. Jérômea, djakonsku službu je obavljao i ujedno propovijedao p. Hrvoje Juko koji je ovih dana u posjetu Hrvatskoj iz Innsbrucka gdje je na doktorskom studiju filozofije. Poddjakonsku službu vršio je domaći sin, bogoslov Stjepan Androić. 








P. Jérôme je u Zagrebu do petka, svaki će dan služiti misu u crkvi sv. Blaža. Prije večernjih misa od ponedjeljka do četvrtka bogoslovi će držati kateheze o stožernim krepostima (razboritost, pravednost, jakost i umjerenost). Detaljniji raspored pronaći ćete ovdje.

Broj komentara: 5:

  1. Bilo je prekrasno. Zna li se kada će i gdje biti dostupne druge fotografije i videozapis?

    Ivan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako koristite Facebook, pratite stranicu Tradicionalna Misa, a inace vjerujem da ce se u dogledno vrijeme pojaviti i na samoj web stranici.

      Izbriši
  2. A mise i kateheze se održavaju u samoj crkvi ili? Ante

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mise su u crkvi, a kateheze u dvorani ispod zupnog dvora (ulaz nasuprot tzv. Kinoteke).
      TB

      Izbriši
  3. Hoće li biti negdje objavljen ili je moguće kako doći do transkripta predavanja kateheza za nas koji iz višeg razloga nismo uspjeli doći? Npr.ja se malo pazim da se ne prehladim zbog kiše, a dva tri dana mi je do operacije. Vjerujem da ima još osoba koji bi rado došli, a spriječeni su. Marija

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.