utorak, 11. rujna 2018.

Tráiganme la cabeza de Carlo Maria Viganò


Otvoren je lov na Viganòa. 
Vatikanska služba sigurnosti izdala je naredbu, piše Church Militant.com

Dok svakim danom raste broj biskupa, osobito u SAD-u koji od vladajućega Pape zahtijevaju da se očituje o svjedočenju mons.Viganòa; i dok se – što je nepojmljivo – nije odgovorilo na zahtjev predsjednika Biskupske konferencije SAD-a, kardinala Di Narda da ga se primi u audijenciju, Curch Militant, vrlo aktivna i i dobro obaviještena mrežna stranica američkih katolika objavila je da je počeo lov na bivšega nuncije koji vode agenti Službe sigurnosti Svete Stolice.

Church Militant osobito je djelatna u ovo vrijeme i upravo ovoj mrežnoj stranici zahvaljujemo raskrinkavanje postojanja „pipline-a“ od Kolumbije do Sjedinjenih Američkih Država kako bi se uvozili svećenici koji su odbijeni u bogoslovijama svoje zemlje jer su homoseksualci. Veza koja je imala svoju posljednju postaju u Newarku, McCarrickovome sjedištu.

Pogledajmo što piše Church Militant

„Prema izvorima iz Vatikana Državno tajništvo Svete Stolice – pod upravom kardinala Pietra Parolina – izdalo je uputu svojim službama unutarnje i vanjske sigurnosti da se posluže svojim „vezama s tajnim službama“ kako bi se pronašla lokacija na kojoj se nalazi nadbiskup Viganò. Ovaj zahtjev izrečen je ne samo radi prevencije daljnje nepredvidljive štete ugledu pape Franje i Svete Stolice na svjetskoj razini, nego i radi „pripremanja terena“ za sudski progon bivšega nuncija za navodna zlodjela protiv vatikanskih i crkvenih zakona.

Hitnost s kojom se locira mjesto na kojemu boravi nadbiskup Viganò tim više je jasnija jer, sukladno kanonu 1507 Zakonika kanonskoga prava i drugih kaznenih uredaba Svete Stolice i Države Vatikanskoga Grada, nadbiskupu Viganòu ne može se suditi, niti ga se može kazniti prije nego što mu se da mogućnost da ga se službeno pismeno izvijesti za posebna kanonska zlodjela za koja se ga se sumnjiči kako bi imao mogućnost za obranu.

Kako je naveo prof. Roberto de Mattei (Corrispondenza Romana, 5. rujna), optužbe trebaju biti navedene u libellus accusatorius (kanonska optužnica) da je Viganò navodno prekršio prisegu čuvanja državne tajne, prekršivši tako instrukciju „Secreta continere“ o čuvanju papinske tajne, koju je 4. veljače 1974. godine izdao kardinal Jean Villot, Vatikanski državni tajnik.
Posebne uredbe instrukcije Secreta koje bi bile u igri uključuju:

Članak I-4. Navodno širenje izvansudskih prijava koje je primio tijekom službe u ime Svete Stolice koje se tiču zlodjela protiv vjere i morala i sakramenta Pomirenja te postupak i odluka glede postupanja s ovim optužbama na račun Theodora McCarricka i drugih klerika koje Viganò spominje u svome svjedočenju i u člancima s novinarima za koje se nadbiskupa sumnjiči da je širio strogo povjerljive informacije;

Članak I-7. Navodno širenje vatikanskih tajni koje je poznavao na temelju svoje službe glede imenovanja biskupa, osobito glede imenovanja kardinala Blasea Cupicha nadbiskupom Chicaga, Illinois;

Članak I-9; navodno širenje elektronički kriptirane uredbe koje je Državno tajništvo proslijedilo nadbiskupu Viganòu glede imenovanja Roberta McElroya u San Diegu, Kalifornija;

Članak I-10; zbog kršenja „poslova i pitanja koji su tako teške naravi pa ih Prvosvećenik ili kardinal odnosnoga dikasterija veže papinskom tajnom.“

Vijesti da se Vatikan služi mnoštvom svojih međunarodnih veza kako bi se locirao i osudio nadbiskup Viganò u suglasju su s tvrdnjama Alda Marije Vallija o njihovome posljednjem susretu: Viganò „je kupio zrakoplovnu kartu“ i bio je „na putu u inozemstvo“.

Toliko Church Militant.

Ovoj toliko preciznoj rekonstrukciji možemo dodati nekoliko detalja. Kada je u srijedu 22. kolovoza nadbiskup Carlo Maria Viganò napuštao moj dom, gdje smo ponovno pročitali svjedočenje koje je sastavio i odredili nadnevak objavljivanja (u nedjelju, kako bismo Španjolcima i Englezima dali vremena za prijevod), upitah ga posve mirno: „A sada, kamo ćete otići, Preuzvišeni?“ Odgovori mi: „Ne ću Vam reći, tako kad Vas budu pitali, nećete morati lagati“. Stekao sam dojam da je otputovao u inozemstvo. I to bi također bilo razumno. Komandant Sigurnosne službe Svete Stolice, general Domenico Giani potječe iz talijanske tajne službe. Vrlo je vjerojatno da je s kolegama ostao u kontaktu, i zbog službenih, a i osobnih razloga. Stoga je jasno da bi potraga za nadbiskupom bila ugodnija na talijanskome području nego drugdje. Mons.Viganò rekao mi je da će ugasiti mobitel. I to je također razumno. Više smo puta pisali, na temelju informacija izvrsnoga izvora da su telefoni i internet u Vatikanu pod nadzorom. Nadzor koji se – kako nam je rečeno – odnosi i na mobitele čiji je vlasnik Sveta Stolica, i možda također još i krug šire. Danas, zahvaljujući mobitelima lako je locirati osobu. Stoga je prvi korak u poduzimanju sigurnosnih mjera ugasiti ga. Viganò je bio tajnik Države Grada Vatikana i prema tome usko je surađivao sa Službom sigurnosti Svete Stolice (i poznaje njihov modus operandi), kao i s generalom Gianijem.


Tekst: Marco Tosatti, Stilum Curiae
Izvor: http://www.marcotosatti.com/2018/09/09/la-caccia-a-vigano-e-aperta-ce-un-ordine-di-servizio-del-vaticano-scrive-church-militant-com/

Broj komentara: 17:

  1. Da, mons. Di Nardo nije primljen u audijenciju, ali su primljenu kardinali Wuerl i Cupich koji su povezani s čudovištem McCarrickom.
    Očito bi on u ime mnoštva biskupa SAD-a mogao tražiti istragu, transparentnost, objavu dokumenata. A to se u Domu svete Marte ne želi.
    Ovo sve zbilja je "očerupavajuće".
    Sve je više glasova koji otvoreno govore o konačnom okršaju između dobra i zla, o dolasku Antikrista (primjerice nadbiskup Ganswein).
    U svakome slučaju, stvari se ozbiljno zahuktavaju i nema povratka unatrag.
    Ja se još uvijek nadam da će sve završiti konklavom u kojoj će kardinali konačno izabrati čvrstu ruku, jakoga katoličkog papu koji će otpočeti s povratkom Tradiciji.
    Mons. Vigano, sada već u progonstvu, mogao bi izazvati "početno paljenje".

    Kikii

    OdgovoriIzbriši
  2. Treba reći da će sutra ipak doći do audijencije kardinala DiNarda kod pape Franje, javlja Vatican News.
    UB

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno. Nakon tolikih pritisaka jer se o negiranju DiNarda piše čak i u sekularnim i ljevičarskim medijima.
      Pitanje je kakvi i koliko veliki pritisci će se vršiti na DiNarda za vrijeme audijencije (i poslije)...
      I tko će sve nazočiti audijenciji?
      Nije lako s vukovima pregovarati. Ni ovcama, a ni pastirima.
      To čak nije lako ni lisicama pa ni medvjedima...
      JbD

      Izbriši
  3. Church Militant objavljuje na Twitteru 11. rujna:

    "Church Militant/St. Michael's Media‏ @Church_Militant
    Sources confirm Viganò has activated the death switch, meaning if he winds up dead, a whole cache of documents incriminating Vatican cardinals, bishops & the pope himself will be revealed.

    Pray for Viganò. We can confirm he lives in legitimate fear of his life."

    Ja bih rekao da su se Ameri malo zanijeli.
    Iako je posrijedi ozbiljna stranica, ne znači da nema propusta.
    Ili sam ipak naivan glede ekipe iz Svete Marte?!

    Kikii

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovisi. Ako je dotična ekipa iz S.Marte u tolikoj mjeri ogrezla u u teške grijehe (i toliko dugo vremena), da su potpuno apostazirali od prave Vjere, zar je onda čuditi se ičemu od takvih?
      Druga je stvar što te i takve apostate nema tko (još uvijek) proglasiti javno i službeno onakvima kakvi jesu, tj. oima što jesu.
      JbD

      Izbriši
    2. Bojim ste da ste naivni. Fr. Hesse je jednom izjavio da je biskupima SSPX-a preporuceno da nikada ne lete u istom avionu. Malachi Martin je svjedocio o sluzbenom sotonskom ustolicenju unutar vatikanskih zidina 60-ih godina, a o kolikim predatorima je rijec je dovoljno pogledati kakve proporcije skandala izlaze na povrsinu samo na tjednoj bazi (jucer objavljeno da je 3677 broj zrtava a 1,670 je broj sodomita ukljucenih u Njemackim zlostavljanjima kroz 60 godina).


      Ako vas zanima na koji nacin riba smrdi od glave:

      https://onepeterfive.com/cardinal-bergoglio-questions/

      https://www.barnhardt.biz/2018/09/11/at-this-point-one-has-to-ask-does-antipope-bergoglio-associate-with-anyone-who-isnt-into-sodomizing-lads/

      A zadnji clanak od Ann Barnhardt od jucer je toliko prestrasan da uopce nemam rijeci..

      Izbriši
    3. Ok, slažem se u neku ruku da treba biti oprezan.
      No da su stvari toliko daleko otišle baš i ne vjerujem.
      Ameri se često zalete i pretjeruju. Njima europski sustav često ostane daleko negdje.
      Treba biti trezven. Sve ostalo koristi sijačima kaosa.

      Kikii

      Izbriši
    4. Ako je Vigano pošten (a mnogi izvori govore da jest), valjda bi odmah objavio te dokumente ako se radi o teškim inkriminacijama, a ne ih čuvao za "zlu ne trebalo". I meni je ta priča malo nategnuta.

      -josko

      Izbriši
    5. A zašto bi Vigano trebao biti jedini koji će objaviti sve?
      Zar nije logično da svojim istupom pozvao i one druge koji ZNAJU, te da se i oni očituju.
      Tako isto bismo mogli i dubije četvorice kardinala dovesti u pitanje, jer ih je bilo samo četvorica...
      JbD

      Izbriši
    6. Nema ni najmanje sumnje u istinitost tvrdnji koje je iznio Vigano. MEDJUTIM, nakon njegove prijetnje (u strahu za život od progonitelja) da će izaći na vidjelo još gori dokazi protiv progonitelja ako mu naude postavlja se pitanje njegovog motiva da objavi prvo pismo.
      Ako mu je miliji život od istine i Crkve onda nije Isusov. Onda je (u suglasju sa nekim svojim istomišljenicima koji su neprijatelji st.Gallen bratstva) čekao pogodan trenutak da udari na bezbožnog intrudera. Po njegovom daljnjem djelovanju očito ne želi da dotuče intrudera na način da to ostavi totalnu ruševinu u Vatikanu, nego se igra sa time da se primora na odstupanje ove ogavne sotonske pedofilske monstrume i da njegova struja preuzme kontrolu nad Vatikanom. Obzirom da se nije živ čuo tolike silne godine od kako se ovo mega pedofilsko-pedersko zlo valja sa znanjem i ćutanjem Vatikana u kojemu je imao važne pozicije, od njega (i njegovog društva koje politikantski taktizira) ne može se očekivati totalno resetovanje na biblijske, učiteljske tj. Isusove postavke Crkve, nego na neko prigodno čišćenje pedofilsko-pederskog virusa, a to ni izbliza nije dovoljno. To nam svjedoči sv. Pietro Damiani.

      P.

      Izbriši
    7. P.,
      ne bih se sa svime složio.
      Prvo, mons.Vigano bio je vatikanski diplomat, a diplomati se ne pojavljuju u javnosti nakon svoje službe i ne govore o dnevnopolitičkim temama.
      Mons.Vigano itekako je u posljednjih nekoliko godina nazočio susretima i predavanjima tradicionalnih klerika i vjernika. Njegova nazočnost tumačila se kao potpora tako visokopozicioniranog prelata.

      Glede ove vijesti Church Militant: prvo, moguće je da pretjeruju.
      Drugo, ako ne pretjeruju, onda je nešto drugo na stvari.
      Mons.Vigano nije se želio nikomu osvećivati i nije ovo inat nekoga adolescenta. On predobro poznaje situaciju u Crkvi i zna da bi se samo kompromitirao na taj način.
      U ovu akciju nije išao sam. Morao je imati barem nekoliko pomoćnika - uz novinare i prevoditelje.
      Budući da mediji na sve načine ignoriraju ovaj događaj i šire sliku ovoga pontifikata kakva njima odgovara - za razliku od Benedikta XVI. kojega se stalno blatili na sve moguće načine - mons.Vigano i njegovi pomoćnici ipak moraju paziti da ovo ne bude udarac u prazno i da se mons.Viganoa ne prikaže kao neozbiljnoga osvetnika ili zviždača i sl.
      Budući da je pristao učiniti ovaj teški korak, mora ga odigrati do kraja - radi dobra Crkve.
      Očito je i sam bio svjestan da ga mogu ubiti. No važno je da se time ne kompromitira njegova poruka i da lobiji koje je javno napao kao nitko dosad. ponovno ne zauzmu sve centre moći koje su dosad imali i u miru i podršci medija nastave sa svojim zlodjelima.
      K tome, ako je to stvarno stanje u Crkvi, svatko će se priupitati u kakvome to vremenu živimo, a mnogi kojima mediji serviraju sliku svijeta, progledat će nakon ovakvih vijesti.
      Poruka je bila: mons.Viganoa možete i ubiti, no njegova "testimonianza" stoji. Čak nije sve rekao. Postoje i gore stvari.

      Kikii

      Izbriši
    8. Kikii,
      Nakon konstatacije da je Vigano bio: "vatikanski diplomat, a diplomati se ne pojavljuju u javnosti nakon svoje službe i ne govore o dnevnopolitičkim temama." ... nema s tobom daljnjeg razglabanja, jer ti sve gledaš duboko umnih dnevno političkim očima koje sve mogu da relativizuju do banalnosti.
      Ako je bio diplomat to mu je samo bila funkcija u Vatikanu, a gdje mu je bila misija? Ako je mogao godinama da živi i radi u tom pakleno bolesnom okružju i onako diplomatski ćuti jasno je (nakon prijetnje da će objaviti još gore stvari o sotonskim manijacima u Vatikanu ako mu naude) da on ne djeluje iz kršćanskog idealizma nego iz političkog pragmatizma.
      Da je Kristov odmah bi objavio to što zna i ima dokaze da spašava Crkvu pa makar za to dao život, a ovako ispada jedan strašljivi politikant kojemu istina, pravda i dobro Crkve nije na prvom mjestu, a nije ga ni briga za buduće žrtve ovih manijaka pedofila.

      P.

      Izbriši
    9. P,
      čitao sam komentare više poznatih katoličkih intelektualaca i novinara koji vrijede i čiji se tekstovi čitaju. Osim toga, poznaju bolje od Mene i Vas cijelu situaciju i okružje.
      Svi uglavnom pišu dosta pozitivno o njemu i ovome hrabrom koraku.
      Nekakvi napadi s raznoraznih pozicija dolaze uglavnom od onih koji su zbog svega ljuti, ali to skrivaju i koji pripadaju modernističkim taboru.
      Stoga oprez u izjavama koje se temelje na nekakvih psihološkim profilima i nepotvrđenim vijestima.
      Ipak moramo svi još malo pričekati.
      Uglavnom, čovjek je prodrmao homo lobi i masonsku petu kolonu.
      Jasno je da se Crkva mora vratiti tradicionalnoj disciplini...odnosno jasnije je, ako još nije svima jasno.

      Kikii

      Izbriši
  4. Iv16,2 Doci ce vrijeme kada ce sveki koji vas ubije misliti da Bogu sluzi.
    Ponekad se okrenite iza sebe ,
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  5. Hunt on Vigano is open!
    http://eponymousflower.blogspot.com/2018/09/the-hunt-for-vigano-begins.html

    Stvarnost je često drukčija no što je mnogi pretpostavljaju. Ili su čak u stanju je poimati onakvom kakva jeste.
    Pedersko-sodomitska tajna mreža koja već desetljećima ruinira same temelje Crkve nije sam od sebe nastao. Niti je taj sodomitski unutarnji network vrhovni stožer neprijatelja. To je tek oruđe, iako teško oruđe, i zacijelo najopakije i najdestruktivnije od svih drugih, ipak tek oruđe u rukama najgoreg neprijatelja Crkve, - Masonerije! Koja se ne tek od jučer svim silama bori da uništi Crkvu, nego već stoljećima dugo.
    Taj najžešći neprijatelj Crkve je, može se slobodno reći, u direktnoj službi samog princa Tame, koji je ujedno i još zasada i princ ovoga svijeta.

    Traži se borbena sprema najvišeg stupnja!
    JbD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. JbD, sve ovo je dobro receno jedino sto treba vratiti pocetak revolucije protiv Crkve na pocetak revolucije protiv Boga - u Edenski vrt.
      Kako su pederi i pedofili orudje u rukama masona, tako su ovi orudje u rukama Iluminata, a ovi zadnji paklene sluge princa Tame.

      Vigano bi morao objaviti sve za sto ima nepobitne dokaze sto prije, jer se ovo vec razvodnjava i narod se kao ona zaba sve vise privikava na povecavanje temperature (zla) u kojem se kuha.

      ZK

      Izbriši
    2. ZK, naravno. Ustvari pravi početak revolucije protiv Boga, i ujedno početak svakog zla je od onog i u onom otpadu kroz njegovo "non serviam".
      JbD

      Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.