utorak, 28. listopada 2014.

Sprovod preč. Vitkovića

(snimljeno mobitelom na rekvijemskoj misi za prečasnog, pa kvaliteta snimke nije najbolja)

Konačno je objavljeno vrijeme pogreba preč. g. Stanislava Vitkovića: sprovodni obredi počinju u četvrtak 30. listopada u 14 sati iz crkve Krista Kralja na Mirogoju.


Informacija za one koji možda mogu prisustvovati tradicionalnoj latinskoj misi za dušu pokojnika koja će se 30 dana nakon smrti održati u kapucinskoj crkvi u Beču - 17.11.2014. u 8 sati ujutro (Tegetthoffstraße 2 / Neuer Markt, Wien).

Dodano isti dan u 13,50. Evo i osmrtnice. Mislim da bi trebalo poštovati želju da se umjesto vijenaca novac dade za Caritas (IBAN: HR0523400091100080340). Svakako navedite kao svrhu uplate "u spomen na preč. Vitkovića" ili nešto tome slično. Bolje je da to svatko sam učini. Ako ne možete drugačije, imate škrabicu za Caritas kod ulaza u zagrebačku katedralu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.