nedjelja, 13. listopada 2013.

Novosti iz Društva Benedictus

Društvo za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" primljeno je 11. listopada 2013. u Foederatio Internationalis Una Voce (FIUV), međunarodnu organizaciju koja promiče očuvanje tradicionalne latinske mise, kao i zaštitu upotrebe latinskog jezika te gregorijanske i polifone glazbene baštine Crkve. O ovoj krovnoj udruzi koja okuplja oko 40 članica iz tridesetak država svijeta pročitajte više na njihovim web stranicama.

***

Gradski ured za opću upravu Grada Zagreba odobrio je 26. lipnja upis u Registar udruga Republike Hrvatske promjena Statuta Društva za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" usvojenih na sjednici Skupštine Društva održanoj 1. lipnja 2013. Opis promjena kao i novi statut dostupni su na web stranici Društva Benedictus.

2 komentara:

  1. Velike čestitke! I to je važan korak u svim budućim akcijama!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepo, čestitke Benedictusu!

    I.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.