četvrtak, 4. srpnja 2013.

U nedjelju 7. srpnja 2013. misa u 18 sati

Prenosim obavijest s mailing liste Tradicionalna Misa:
U nedjelju 7. srpnja 2013. tradicionalna latinska misa u crkvi sv. Martina u Zagrebu zbog raspoloživosti svećenika neće biti služena u 11:30, nego u 18 sati.
Preporučujem onima koji to još nisu učinili da se pretplate na ovu listu jer će tako najranije dobiti obavijesti sličnog tipa.

(Ako Bog da, bit će pjevana misa jednostavnog tipa, tj. s jednim ministrantom bez kađenja. G. Ivan Kovačić će pjevati, a zamolio sam ga da pjeva Misu XIV, Credo VI, ali možda bude i nešto drugo.)

***

Primjetio sam da se dosta odnose iz sv. Martina latinsko-hrvatski misalčići na kojima piše "samo za posudbu, ne iznositi iz crkve". Molio bih Vas ako mislite krasti ove knjižice (a to vam je usput budi rečeno grijeh za koji se morate pokajati i vratiti otuđeno, ali o tom po tom), da onda uzimate one koje nisu za posudbu kako ne bih morao stalno lijepiti nove naljepnice. Hvala unaprijed!

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.