petak, 15. srpnja 2011.

Nema tradicionalne mise 17.07. / Gregorijansko pjevanje - seminar


Prenosim sa mailing liste Tradicionalna Misa za one koji se još nisu pretplatili na nju.
Nažalost, ni ove nedjelje 17.07.2011. neće biti tradicionalne latinske mise u crkvi svetog Martina u Zagrebu. Na pismo poslano prije mjesec dana Nadbiskupskom duhovnom stolu nije odgovoreno, a nije se našao ni svećenik koji bi mogao/htio/smio služiti tradicionalnu misu.

U nedjelju 24. srpnja 2011. misa bi se trebala redovito nastaviti.

---

Društvo za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" kako je već najavljivano organizira seminar o gregorijanskom pjevanju. Seminar će voditi gospodin Ivan Kovačić koji je pjevao na prvoj tradicionalnoj misi u crkvi svetog Martina u veljači ove godine, a inače pjeva na
misi svake nedjelje u Švedskoj.

Seminar će se održati u srijedu 20. srpnja i četvrtak 21. srpnja, te eventualno petak 22. srpnja ako bude želje i potrebe. Seminar će biti u večernjim satima s početkom prvoga dana u srijedu 20.7.2011. oko 17:30. Mjesto održavanja je privatni prostor u zapadnom dijelu grada Zagreba. Broj mjesta je ograničen. Sudjelovanje je besplatno. Pozivamo vas da se što prije prijavite uz napomenu da je na adresu drustvobenedictus@gmail.com potrebno poslati:

Ime:
Prezime:
E-mail adresa:
Jeste li član Društva Benedictus?
Hoćete li sigurno doći na seminar i to oba dana?
Iz glazbe znam...
Želio/željela bih znati više o...

Nakon prijave dobit ćete daljnje obavijesti.
Javite se što prije jer je ostalo još manje od tjedan dana do početka!

1 komentar:

  1. Šteta, inače bih rado prisustvovao seminaru, ali tih dana nisam u mogućnosti. Ako će u budućnosti još koji put biti nešto slično, svakako ću biti zainteresiran.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.