ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Nekoliko slika iz Dubrovnika


Dok čekamo detaljniji izvještaj i eventualne najave za buduće mise (),evo vrlo kratke vijesti sa stranice župe svetog Križa u Gružu kojoj pripada i crkva svetog Nikole. Ondje ćete naći i još nekoliko fotografija.
Na traženje skupine vjernika (uglavnom studenata) privrženih ranijoj liturgijskoj tradiciji za slavljenjem sv. Mise po izvanrednom obliku rimske liturgije ('forma extraordinaria'), župnik župe sv. Križa u Gružu fr. Mihael Mario Tolj OP celebrirao je u nedjelju 17. srpnja 2011. u 10 sati u crkvi sv. Nikole na Kantafigu tihu misu po dominikanskom obredu (iuxta ritum Ordinis Praedicatorum).

Broj komentara: 5:

  1. A na stranici dominikanci.hr ni riječi o ovome...nisam ni mislio da će biti...sramota

    OdgovoriIzbriši
  2. Pričekajmo ipak par dana prije takvih komentara.

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgleda da tjedan dana nije dovoljno. U svakom slučaju bolja ste web-usluga od njih. :)

    BB+
    Ave Maria

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da je dobro da smo pricekali objavu novog clanka na njihovoj stranici, sad se eventualno mozemo sloziti s tom kvalifikacijom.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.