nedjelja, 9. kolovoza 2009.

Nedjeljna blog preporuka 20

Vidim da se Marko malo zabavljao kad sam ja otišao. Naglašavam malo jer ne bi bilo loše da je nešto veći dio svog dragocjenog vremena posvetio i redovitijem pisanju na blogu. U međuvremnu ste na hrvatskom mogli čitati nove postove na blogu Splendor Domini (NBP 17) poput onog o načinu pričešćivanja (o toj problematici ću i ja pisati jednom u budućnosti).

No, bilo kako bilo, evo i današnje preporuke, a ovaj puta riječ je o malo ozbiljnijem blogu (kako bi svi temperamenti i mentaliteti našli nešto po volji u ovim preporukama). Blog pod nazivom Pontifications (objašnjenje riječi) zatvoren je, nažalost, već duže vrijeme, ali teme vezane uz vjerske doktrine obrađuje vrlo detaljno, pažljivo i inteligentno. Potražite neku od tema koja vas zanima u desnom stupcu na stranici tog bloga i provjerite sami o čemu se radi. Neke starije postove možete naći i preko stranice Internet Archive (1/2).

Još jedna zanimljivost i poticaj da prelistate ovaj blog je činjenica da je njegov autor bivši episkopalni pastor (ili "svećenik"), a sada katolički svećenik, vlč. Alvin Kimel, čiju životnu priču ukratko prepričanu pročitajte ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.