petak, 28. srpnja 2023.

Zameteno


Nedavno mi je svrnuta pažnja na činjenicu da letci s tekstovima nedjeljnih i blagdanskih proprija koje sam pripremio 2011. godine više nisu dostupni u digitalnom obliku. To su letci koje isprintane možete naći na ulazu u crkvu sv. Blaža prije i za vrijeme tradicionalne mise nedjeljom. Izgleda da je Google odlučio obrisati stranicu na Google Sites preko koje se moglo pristupiti tim tekstovima. Zato ih sada sve možete naći (uglavnom u originalnom Microsoft Word doc formatu) na Internet Archiveu

Većem dijelu materijala sa stranice http://sites.google.com/site/tradicionalnamisa/ također možete pristupiti preko arhiva

Stare godišnje izvještaje Društva Benedictus potražite u odgovarajućem direktoriju, kao i arhivsku kopiju stare stranice http://sites.google.com/site/drustvobenedictus/ . 

Aktualnu stranicu Društva za promicanje tradicionalne Mise "Benedictus" naći ćete ovdje

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.