nedjelja, 3. svibnja 2020.

Odlazi!

Broj komentara: 8:

  1. Francis Wants Day Of Prayer To A “God Of The Sects”

    Francis announced during the Sunday Regina Caeli that “believers of all religions” should unite on May 14 to pray and fast (a mogu i plesati i pjevati kao ovi gore ako im je lakše) for the end of the Coroanvirus crisis.

    He said that he accepted the proposal of the Higher Committee of Human Fraternity to do so. The committee was set up, after Francis signed the heretical Abu Dhabi declaration.

    The proposal says that everyone should implore “God, the All-Creator” according “to the teachings of their religion, faith or sect”. - prenosi gloria.tv
    https://gloria.tv/post/TUqwfLjGcbM33JonuXrvxxAio

    JbD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A tko će doći kad on ode? Tagle ili netko sličan. Franjo II. u svakom slučaju.

      Lars

      Izbriši
    2. Onda cemo pjevati drugim virusima.

      Izbriši
  2. Opet ruzno pisete o svetome ocu Papi , nepogresivom Kristovom namjesniku na zemlji, nasljedniku svetoga Petra, pastiru Kristove neokaljane Zarucnice. Nemojte vise tako ruzno pisati o Petru danasnjih dana.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  3. Zar treba biti sljep , gluh i nijem ili zar su prvi Krscani na celu s Apostolima i Majkom Bozijom bili takovi , zar su svi sa svim svetima bili takovi , zar su toliko ljubili ovozemaljski zivot i pokoravali se svjetu ?
    Da treba biti mudar ali i bezazlen u cuvanju Zivota po Rijeci koja Svjetlom Rasvjetljava , Bogatstvom Bogati , Ljubavlju Odjeva , Snagom Snazi , Vjerom Ucvrscuje ....
    Tada necemo biti kukavice u strahu pred prijetnjama bezboznika bjezeci od Boga .
    Tko zeli sacuvati ovaj zivot bez Boga , izgubit ce ga , tko izgubi ovaj zemaljski zivot poradi Krista , spasit ce ga .
    Nije nam slusati bezboznicke izmisljotine sa strahom vec hrabro s vjerom odbaciti sve budalastine sto od njih dolaze .
    Pozvani smo na slobodu ne robovanje u zatocenistvu i strahu .
    Ako odbacimo milost boziju sami smo sebe osudili da budemo baceni u jezero ognjeno .

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim Robelare kako ovdje nema govora "o Petru današnjih" dana. To hijerarhiju drži postojanom, budnom i poslušnom. Izvan sumnje, on to jest, no djela ga u drugom segmentu ne čine Petrom i opovrgavaju ga u političkom kontekstu. Jednostavnije, Petar učitelj vjere i morala ili državnik bratstva i jedinstva, poslušnik moćnika. Teško je pomiriti ovo dvoje bez velike štete po prvo. Prelati su toga svjesni kao i rizika, a nekima su oči širom zatvorene Łongin

    OdgovoriIzbriši
  5. Toma,

    znam da nije u vezi teme. Je li postoji mogućnost da se na hrvatski prevede knjiga "In sinu Jesu" koju jako preporučuje kardinal Burke? Vjerujem da bi bila od velike duhovne koristi.

    Blaž

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.