subota, 12. veljače 2011.

Letak za novopridošle

Uz mali misal s ordinarijem mise, letak (A4 presavijen) s vlastitim molitvama i čitanjima mise, na tradicionalnoj misi će biti dostupan i letak (A4 prepolovljen, tj. A5, obostrano) u kojem se objašnjavaju najvažnije stvari. To mora biti letak koji se može lako pročitati za minutu-dvije. Ovdje možete naći prvu verziju koja će biti poboljšana u skladu s vašim komentarima:

Broj komentara: 9:

  1. Ja još uvijek ne mogu vjerovati da se ovo događa..tako sam sretan. TLM u Hrvatskoj. Jaoj, a ja 250 km od Zagreba. Kad postanem svećenik, prva Misa koju budem služio samostalno bit će TLM.

    OdgovoriIzbriši
  2. Misa je u 11:30, mozda ponekad mozete stici?

    OdgovoriIzbriši
  3. Ma jok. Živim u Županji, a još sam školarac...4. srednje...ali sam se dogovorio s jednim prijateljem da ćemo jednom doći...moramo...to je stvarno jedinstvena stvar

    p.s. nemojte mi persirati.... :D
    BB

    OdgovoriIzbriši
  4. Podsjetilo me to na izreku koju bi nama djeci govorila majka (a vjerojatno i njoj njezini roditelji) kad bismo stavljali previse secera uz neka jela ili pica - "polakse, nije Zupanja blizu".

    Sto se tice persiranja, rekli ste da se spremate za svecenicku sluzbu, pa vam tu nema pomoci.

    OdgovoriIzbriši
  5. Božji blagoslov, Cunjo. Još i danas mi je ostalo u lijepom sjećanju tvoje pobožno i predano posluživanje kod oltara kada sam služio sv. Misu u Modravama. Biti ćeš dobar svećenik, samo ustraj, brate!
    Toma, molim i dalje za vas, Bog je napokon oplemenio vaš napor. Vidimo se, nadam se, u Vlaškoj, nastojat ću doći čim/ako mognem. B. B.

    OdgovoriIzbriši
  6. Molim anonimne komentatore da nam ne kvare raspolozenje. Ako zele pisati pisma i zaliti se, neka to slobodno ucine, ali ne trebaju o tome pisati ovdje.

    A dobronamjerne komentatore upozoravam da ne pisu nista cime bi ih se moglo identificirati jer ima svakakvih koji ovuda obilaze i ricu ne bi li koga i prozdrli.

    OdgovoriIzbriši
  7. Cunjo kaže...

    Vaistinu Županja nije blizu :D. Ali eto, potrudit ću se jednom doći.

    ---

    Cunjo, izbrisao sam dio vaseg komentara jer previse govori. Molim vas da pripazite na to jer blog citaju razliciti ljudi.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.