nedjelja, 13. veljače 2011.

Svakakvi letci - molim komentare

Evo, malo sam promijenio letak za novopridošlice na tradicionalnu misu. Pogledajte, pa javite ako ima kakvih većih propusta. Imajte na umu da na taj papir može i treba stati samo "najvažnije" tako da svi to pročitaju.

Evo i letka za sedamdesetnicu, što je iduća nedjelja. Za šezdesetnicu su dugačka čitanja, tako da ću ih vjerojatno staviti samo na hrvatskom.
Pogledajte letak (pdf, doc) i recite što mislite da bi trebalo popraviti, da li biste stavili nekako drugačije obrube (usp. ovo i ovo) ili nešto drugo? Kad jednom fiksiram strukturu, onda će svake nedjelje tako izgledati i više neće biti mogući prigovori :-)

Konačno, evo i najprimitivnijih mogućih flyera za misu, A4 papir se prereže na četiri dijela. Toga će biti dosta tako da ljudi mogu uzeti i dijeliti svima koje susretnu kroz tjedan. Mislim da je ok, ali ako imate kakvih prijedloga, napišite ih. Da li će se osoba koja nema pojma o tradicionalnoj misi osjetiti ponukanom da sazna o čemu se tu radi kad vidi takav papirić ili će pobjeći glavom bez obzira?

Znate što vam je činiti (zanemarite naslov, formular je isti kao dolje):

4 komentara:

  1. Bit će papira ko' u sabornici! Ja na misu ne idem čitati neke papire već se Bogu moliti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije to sve za jednu Misu. Jedan letak je za jednu Misu. Ako papir kome ne treba ne treba ga ponijeti. Ovo je napravljeno za one koji smatraju da nisu dovoljno upoznati sa samim obliikom obreda te se žele pobliže upoznati i to na licu mjesta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Naravno da nitko ne mora uzeti ni jedan papiric, pa valjda se to razumije samo po sebi. Samo da takvi poslije ne kazu nismo znali ili nismo razumjeli. Ja isto ne mislim uzimati sve papire sa sobom u crkvu :-)

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.