subota, 7. veljače 2009.

Dvije zanimljive katoličke stranice

Danas bih htio istaknuti dvije internet stranice koje obiluju zanimljivim komentarima i kolumnama. Obje su na engleskom jeziku i sadrže brojne komentare o religioznim, kulturnim, političkim, znanstvenim i općenito društvenim temama. Savjetujem svima koji razumiju engleski da ih posjete. To su InsideCatholic.com i MercatorNet. Dok je InsideCatholic stranica koja donosi katoličku perspektivu (iz konzervativnog/pravovjernog kuta), MercatorNet sebe definira kao mjesto gdje se ljudsko dostojanstvo stavlja kao temeljno mjerilo i usmjerenje. To znači da su u principu otvoreni za ljude svih vjerskih uvjerenja, ali iz onoga što sam do sada ondje pročitao članci su uvijek bili u skladu s katoličkim naukom; i glavni urednik im je katolik.

No, pravi razlog zašto baš danas upućujem na ove stranice je što sam našao jedan, meni pomalo zabavan, a bratu siguran sam poticajan, članak o Spužva Bobu Skockanom. Tako imam i razlog da stavim njegovu sliku :-)

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.