ponedjeljak, 30. listopada 2017.

Bravo!



Prošle subote, 28. listopada 2017., u 16 sati u katedrali svetog Mihaela i svete Gudule u Bruxellesu održavala se protestantska ceremonija kao komemoracija petstote godišnjice reformacije.

Propovijedao je pastor Steven Fuite, a uz mjesnog nadbiskupa kardinala Jozefa De Kesela, prisustvovali su i drugi religiozni vođe i predstavnici svjetovnih institucija.

Grupa mladih katolika odlučila je za to vrijeme moliti krunicu što je spriječilo početak propovijedi pastora Fuitea. Pozvana je policija koja je iznijela mlade katolike i protestantska orgija u ovoj katoličkoj katedrali mogla se nastaviti.

Broj komentara: 8:

  1. Niste objavili još jedan lijep i hvalevrijedan događaj. Uz tzv. ekumenski Dan Asiza u Crkvi asiškog siromaška na Kaptolu , u maloj vijećnici Rektorata Sveućilišta u Zagrebu 25. listopada potpisan je sporazum između Sveućilišta u Zagrebu , Teološkog fakulteta M. V. Ilirik , Evangelićke crkve u RH i Saveza baptističkih crkava u RH. Time RH pomaže školovanje manjinskih vjerskih zajednica. Također se otkrilo tko stoji iza one reklame ( koju niste htjeli komentirat) . naša država treba ljude koji vjeruju u sebe -umjesto u Boga. Sad je osvanuo i spot na TV u kojem se na trenutak subliminarno pojavljuju tzv. drugačiji. Ali po broju komentara koga to još zanima. Kolektivno mrtvilo i amneza.
    Sve se to dešava uoči noći vještica, Pojačajmo molitvu.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. Šok i nevjeverica!
    Profesor mons. Juraj Kolarić, u emisiji Mir i dobro (29.10.2017):
    "Da je kojom zgodom Luter živio u Katoličkoj Crkvi i da je našao sugovornike i one koji su ga razumjeli, koji su htjeli podržati njegovu reformu Crkve, on bi danas bio svetac Katoličke Crkve, a ne bi bio heretik, kao što ga mnogi katolici još danas doživljavaju."
    Izvor
    U istoj emisiji monsinjor je izrekao i druge problematične stvari. S obzirom na njegov autoritet, možemo li zaključiti da je ovo službeni stav Kaptola?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne treba vas to previse cuditi, tog monsinjora smo vec vise puta spomenuli na ovom blogu, npr. ovdje i ovdje. On je poznati ekumanijak.

      Izbriši
    2. Zapravo sad kad sam opet poslusao gore povezani zvucni zapis mons. Kolarica iz travnja 2013., moram priznati da je dosta dobro sazeo Franjinu agendu.

      Izbriši
    3. Ja sam mislio da Luther jest bio kršten i živio u Katoličkoj crkvi iz koje je (opravdano) izopćen. Ali valjda monsinjor Kolarić zna bolje.
      Jasno, saski knez izbornik i ostala ekipa koja ga je podržavala ubila je jednim udarcem dvije muhe: prvo, stvorili su si državnu crkvu pod svojom apsolutnom kontrolom, drugo, nakrali su se samostanske imovine.

      Izbriši
  3. Na veliku žalost Kolarića i ostalih ekumenjara, Katolička Crkva ima Tridentski sabor koji je jasno i svečano osudio protestantizam kao krivovjerje.
    To je gotova stvar. To se ne može promijeniti.
    Crkva je izrekla svoj konačni i nepogrešivi sud.

    Antiliberal

    OdgovoriIzbriši
  4. Diktatura milosrđa i progonstvo pravovjerja. Ništa drugo!

    -3.z.m.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.