četvrtak, 2. kolovoza 2012.

Međunarodno hodočašće za Summorum Pontificum na blagdan Svih svetih u Rimu

Zamoljen sam da objavim sljedeći tekst. Napominjem da nemam nikakvih drugih informacija niti je Društvo Benedictus trenutno uključeno.
Međunarodno hodočašće za Summorum Pontificum na blagdan Svih svetih u Rimu

Na inicijativu predstavnika nekoliko vjerničkih organizacija, među kojima i Međunarodnog saveza pokreta "Una Voce" te Talijanskog saveza za "Summorum Pontificum" (CNSP), u Rimu je nedavno osnovan pokret "Coetus internationalis pro Summorum Pontificum" kojemu je zadaća u sklopu Godine vjere organizirati međunarodno hodočašće udruga, skupina i pokreta koji podržavaju motuproprij "Summorum Pontificum" Svetog Oca Benedikta XVI.

Hodočašće će završiti misom u subotu, 3. studenog 2012., u Bazilici sv. Petra, a program će se službeno predstaviti 10. rujna.

2 komentara:

  1. Svatko tko misli da je ispravno pozivam neka potpise peticiju

    http://www.change.org/petiton/to-the-holy-father-pope-benedikt-xvi-petition-to-celebrate-a-public-mass-according-with-the-1962-missal

    Alex

    OdgovoriIzbriši
  2. Dragi Alexe, pretekao si moj copy-paste za nekoliko minuta, svakako hvalevrijedan potez.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.