ponedjeljak, 12. ožujka 2012.

Yes I believe...

Barem jedna od osoba iz naziva ovoga bloga podržava Ricka Santoruma za predsjednika najmoćnije svjetske države... a i drugoj se sviđa ovaj spot, ali neće priznati!

3 komentara:

  1. Joj, ne opet! Zgodna je pjesmica, ali
    zasto ne bi katolici podrzavali Rona Paula, kao npr. ovaj tradicionalist?

    OdgovoriIzbriši
  2. Vjerojatno zato što je Ron Paul preliberalan(npr. legalizacija droge i svačega) za veliki broj ljudi, iako je osobno tradicionalan. Ovih dana posebno aktualno i problematično je to što Ron Paul ne bi dirao Iran i dopustio bi im da se razvijaju kako žele, ostali kandidati se natječu ko bi prvi razvalio Iran. Katolički biskupi su također dali neku izjavu da ništa nije dokazano u Iranu pa da se smiri retorika.Vijest o tome

    Ron Paul nema puno katoličkih glasova, na EWTN-u ga baš ne doživljavaju, ovdje jedno izlaganje sa Robertom Georgeom koji postavlja pitanja(on ne voli baš libertijance zbog socijalne politike).

    Unatoč simpatičnoj pjesmi("since we had Ronald Reagan" :P), Ron Paul 2012 !

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja podrzavam santoruma.sinoc je pobijedio u alabami i mississipiju.samo da ne pobijedi onaj mormon hehe!

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.