subota, 5. lipnja 2021.

Europski parlament želi pobačaj proglasiti "ljudskim pravom"

Potpišite peticiju protiv izvještaja koji nosi naslov “Situacija seksualnog i reproduktivnog zdravlja i prava u EU u okviru ženskog zdravlja”. U Europskom parlamentu žele pobačaj proglasiti "ljudskim pravom" i zalažu se za pobačaj bez ikakvih ograničenja. Svaki Hrvat i Hrvatica trebali bi potpisati ovu peticiju posebno zbog toga što je glavni izvjestitelj besramnog izvještaja došao iz Hrvatske. Trebamo se barem simbolički ograditi od sotonskih sila koje stoje iza tog hrvatskog eurozastupnika i onih koji ga podržavaju. 

Peticija

2 komentara:

  1. https://rumble.com/vhnocb-life-site-konferencija-2.-dio-biskup-schneider-pamela-acker.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Potpisao sam peticiju, kako bih podržao borbu protiv pobačaja.

    Međutim, smatram da je peticija sročena na prilično nezgodan način. Pozivanje na sve moguće međunarodne dokumente o ljudskim pravima je na neki način "autogol". Ti su dokumenti sami po sebi izrazito problematični: od UN-ove Opće deklaracije o ljudskim pravima, pa nadalje. Takozvane "slobode" koje oni proglašavaju, Crkva je službeno osudila (pročitajte Syllabus bl. Pija IX.).

    I još jedna stvar. Čemu ona nečedna fotografija na naslovnici peticije?
    Takve stvari štete pro-life pokretu. Nažalost, takve su pojave vrlo česte. Na Hodu za život praktički morate hodati poluzatvorenih očiju, jer su gotovo sve žene nečedno odjevene. Netko možda misli da su to sitnice, ali tko ima pravi katolički svjetonazor, zna da blagoslov ne može pratiti koketiranje s nečednom modom i putenošću.

    Trebalo bi više govoriti o nekadašnjim biskupskim smjernicama o (ne)čednoj modi.

    AC




    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.