srijeda, 25. prosinca 2019.

Niste nigdar vidjeli ovo

Poštovani čitatelji bloga, sretan vam Božić!


Ovih dana imamo, Bogu hvala, dosta misa: imali smo zornice u kapelici na Mirogoju, polnoćku u Vinogradskoj i treću misu Božića u sv. Katarini.Ako ste iz Zagreba, a ne znate gdje će biti misa na blagdan sv. Stjepana, slobodno mi se javite na mail. U petak, na blagdan sv. Ivana, bit će u 10 sati misa i blagoslov vina na Mirogoju (ponesite dvije boce :-) Ako želite redovito saznavati ove i slične informacije, možete se javiti nakon nedjeljnih tradicionalnih misa, pa će vas dodati u odgovarajuću Whatsapp grupu (isključivo administratori mogu slati obavijesti!)


Za iduću godinu još kratko vrijeme možete nabaviti zidni liturgijski kalendar za tradicionalni obred u 2020. godini. Lijep poklon sebi i drugima.

Broj komentara: 9:

 1. Sretan Božić! Ako dobro shvaćam, termini misa se neće uvijek objaviti na netu pa je dobro prijaviti se za whatsapp grupu? T.

  OdgovoriIzbriši
 2. ¡¡¡svima bio blagoslovljen i sretan Božić!!!

  OdgovoriIzbriši
 3. A nedjeljne mise će se i dalje služiti u Sv. Katarini u 9.30?

  Lars

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da.
   Takve vazne obavijesti se i dalje objavljuju na mailing listi i na Facebook stranici Tradicionalna misa, a prenose ovdje na blogu. Naravno, obavijesti kaze i svecenik prije propovijedi.

   Izbriši
 4. Blagoslovljen blagdan Rođenja Gospoda našega Isusa Krista!

  OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.