subota, 17. ožujka 2018.

Protupožarna zaštita crkava


Povodom blagdana sv. Patrika, evo jednog zanimljivog članka o modernoj protupožarnoj zaštiti postavljenoj u katedrali u New Yorku: članak / fotografije.

Kakva je protupožarna zaštita u našim katedralama i vrednijim crkvama?

Broj komentara: 5:

  1. Kakva nam je protupožarna zaštita? Ista kao i protuheretička.

    OdgovoriIzbriši
  2. Brate Toma, ne želim vam se petljati u posao, ali mislim da bi bilo korisno ovo objaviti u zasebnom blogpostu, a ne ovdje u komentaru.

    Dakle, Prof. Pavuna, dok je govorio o muhamedanskoj vjeri, kaže: "Ja ne želim smanjivati Muhameda... ja poštujem svaku riječ u Svetom Kuranu" (11:42). Rekao je i čitav niz drugih... stvari. Poslušajte sami u videu, od 09:15 do 12:05.
    VIDEO
    Komentator "Jozo Kulis" je solidno odgovorio ispod videa.

    Naime, prof. Pavuna ima određeni ugled i nedopustivo je da širi ovakav nauk bez imalo otpora. Ako barem jedan od onih koje je prof. Pavuna otrovao ovim intervjuom naiđe na vaš blog i nađe istinu, vrijedio je čitav trud.

    F

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tko god poslusa Pavunine nastupe par minuta vidjet ce da on bas i nije cist u glavi. Tako da se ne bih pretjerano zabrinjavao oko ovoga.

      Izbriši
    2. Slažem se sa F.
      Toma, precjenjujete ljude. Itekako ih je puno oduševljeno Pavunom i njegovim ekumenizmom. Dapače, baš im je to potvrda kako je Pavuna pravi katolik.

      Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.