petak, 27. ožujka 2015.

Fotografije zastrtih križeva i slika

Evo fotografija koje sam dobio. Zahvaljujem svima koji su mi ih poslali. Još nije kasno da se i vi uključite, eventualne nove fotografije dodat ću na dnu ovog posta. Kratko objašnjenje ove lijepe tradicije pročitajte na kraju prošlogodišnjeg teksta.

Jedna obitelj tradicionalista pratila je misu u Fribourgu.


Iz doma druge obitelji tradicionalista:


Svetište svetog Josipa u Karlovcu:


Katedrala sv. Lovre u Trogiru:
Bazilika u Mariji Bistrici:Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije u Zlataru:Crkva sv. Jurja i Imena Marijina u Odri:Župa Materinstva Blažene Djevice Marije u Splitu:


***
Kasnije DODANO
Župna crkva Uznesenja BDM, Lokva Rogoznica:


(uređeno za Cvjetnicu)

Broj komentara: 5:

 1. Prilično sam siguran da ova treća slika nije s Hvara. Ali su sve lijepe, šteta da ih je tako malo...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kako su mi poslali, tako i napisah. Ako netko zna tocnije, rado cu ispraviti.

   Izbriši
  2. Planinarski križni put u nacionalnom svetištu sv. Josipa
   http://www.svetijosip.com/index.php/aktualno/dogadanja/319-pkp
   Crkve na Hvaru su ipak nešto malo ljepše.

   Izbriši
  3. Pohvala!Svaka čast,ovo je odlika jednog katoličkog bloga-pozitivni primjeri!Molim autora ovih stranica neka bude nošen ljubavlju Krista umrloga i uskrsloga pa neka u Svetom,Velikom tjednu budu samo dobri primjeri i neka objavljuje samo pozitivne i poučne primjere za nas svih korisne.Učimo dobro jedni od drugih i nadograđujmo se jer sveti dani su pred nama!To će biti najljepši dar,najljepša čestitka našoj Svetoj Katoličkoj i Apostolskoj Crkvi,Sv.Ocu papi Franji i nikad prežaljenom Benediktu XVl. Velikom ,čijeg ćemo se početka pontifikata prije punih 10 godina prisjetiti u nedjelju 19.04. i svima nama čestitka Vazmene radosti!

   Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.