nedjelja, 19. travnja 2009.

Nedjeljna blog preporuka 6

Danas, na bijelu nedjelju, odnosno nedjelju božanskog milosrđa, predlažem da pogledate stranicu Orbis Catholicus (katolički svijet). Pisac toga bloga je John P. Sonnen, amerikanac na studiju u Rimu koji je ujedno i turistički vodič. Osnovna ideja bloga je pokazati bogatstva katoličkog Rima, a povremeno i drugih dijelova Italije. Zato je središte većine postova lijepa i interesantna fotografija uz nekoliko riječi o onome što ona prikazuje. Evo jednog primjera gdje je prikazan oltar na koji je prenesen Presveti Oltarski Sakrament na prošli Veliki četvrtak u jednoj od rimskih crkava:

Fotografije su stvarno izvanredne i pregledavajući ih, imat ćete osjećaj da i sami šećete ulicama i razgledavate crkve u Rimu.

DODATAK (4.9.2009.): Blog se, zbog ograničenja na količinu slika (1GB), nastavlja na novoj adresi: Orbis Catholicus Secundus.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.