srijeda, 29. ožujka 2017.

Tradicionalna misa u crkvi Krista Kralja na Mirogoju 2. travnja u 11:30

Prenosim s google grupe Tradicionalna Misa na koju se možete pretplatiti da biste dobivali ovakve obavijesti na mail:
U crkvi Krista Kralja na zagrebačkom groblju Mirogoj ove nedjelje 2. travnja 2017. u 11,30 sati p. Jérôme Bücker iz Svećeničkog bratstva svetog Petra služit će tihu tradicionalnu svetu misu na nedjelju Glušnicu.

Obratite pažnju na nestandardno mjesto.

Broj komentara: 5:

  1. Vozni red autobusa:
    Kaptol: linija 106 (smjer Krematorij) polazi u 10:50 te 11:10. Linija 226 (smjer Svetice) u 11:00. Trajanje vožnje prema voznom redu 8 minuta.
    Kvaternikov Trg: linija 201 (smjer Kaptol) u 11:00 (izaći na vrhu Srebrnjaka, ući na Mirogoj na mala vrata kod parkirališta, potom preko groblja; ili izaći kod Instituta Ruđera Boškovića pa pješke Slikom Hermanna Bollea). Trajanje vožnje do 10 min.
    Svetice: linija 226 (smjer Kaptol, preko Remeta i Krematorija): 11:00, trajanje cca 20 min prema voznom redu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na podsjetniku. Tko ce ici javnim prijevozom, moze i tramvajem br. 14 (smjer Mihaljevac) do Gupceve zvijezde i onda pjesice desetak minuta Mirogojskom cestom. Tramvaj vozi nedjeljom svakih deset minuta, a od Draskoviceve do Zvijezde mu treba mozda pet-sest minuta.

      Vrijeme bi trebalo biti vrlo ugodno, suncano s temperaturama koje bi se od ranojutarnjih 7 trebale popeti do 22 stupnja. Buduci je Mirogoj na brdu, mozete ocekivati stupanj-dva nize.

      Izbriši
    2. Toma još da napišeš da koji mogu ponesu sendviće, a koji nemaju da će se udruga Benedictus pobrinuti; da se svi nakon Mise obavezno jave roditeljima. :)

      Izbriši
    3. Pa ako su ondje pokopani, ne bi bilo lose da im se jave.

      Izbriši
  2. Vjernici neka slobodno ponesu nabozne predmete za blagoslov po tradicionalnom obredu koji ce se obaviti prije ili poslije mise, ovisno o raspolozivom vremenu. Javite se u sakristiju ili ministrantu.

    Nakon mise svi koji to zele mogu se uputiti do groba prec. Vitkovica, prebendarska grobnica je blizu crkve u sjevernom dijelu Arkada. Ondje cemo se zajedno pomoliti za njegovu dusu kao i duse svih vjernih mrtvih.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.