nedjelja, 3. svibnja 2009.

Nedjeljna blog preporuka 8

Evo i današnje preporuke i to doslovno pet minuta do ponoći. Naime, bio sam na putovanju i nisam imao pristup internetu.

Ove nedjelje želim vas uputiti na blog Via Media koji piše Amy Welborn. Amy je dugo pisala blog Open Book u kojem je donosila i komentirala različite vijesti direktno i indirektno vezane uz katoličku vjeru. To je bio jedan od najposjećenijih katoličkih blogova u svoje vrijeme. Onda je zaključila da je uz obitelj i ostale obaveze koje ima, poput pisanja knjiga i članaka, to preveliko opterećenje i prešla na novi blog Charlotte Was Both u kojem je više pisala svoja razmišljanja o životu, vjeri, književnosti i sličnome. Moram priznati da mi se takvo usmjerenje bloga nije posebno svidjelo tako da sam njezino pisanje pratio puno rjeđe.
Početkom veljače Amy je zadesila tragedija, iznenada je umro njezin suprug Michael Dubruiel i ona je ostala s dvoje male djece. Jedan od načina na koji se Amy nosi s ovom teškom situacijom je i to da se više angažirala oko profesionalnog vođenja bloga i zato je prešla na Beliefnet i otvorila blog Via Media koji bi trebao biti sličniji Open Booku s vijestima ispremiješanim s detaljima iz vlastitog života, te komentarima i zapažanjima direktnije vezanima uz zbivanja u SAD-u i ostatku svijeta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.