srijeda, 11. veljače 2015.

Dvije godine kasnije

Još je živ!

Izgleda zdrav...

Možda čak može pokleknuti kod pretvorbe.

Definitivno se sjeća što je brak, a što grijeh.


(1, 2, 3, 4, 5)

3 komentara:

  1. Ovu današnju situaciju nitko nije očekivao premda se kroz sve diskusije provlače mračne slutnje....Kriste, pokaži svoju svemoć i priteci u pomoć Crkvi! Spasi nas!

    Kikii

    P.S. U svakom slučaju, vremena su apokaliptična. No, nadu ne gubim: možda je sada tek jasno - što nam prije dvije godine nije bilo jasno - da bi Burke mogao biti sljedeći papa.
    Ili papa uz antipapu Taglea?! Ili papa u katakombama?!
    Barem će posvetiti Rusiju Bezgrješnom Srcu Marijinu - o tome ovisi puno više stvari nego što mislimo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mozemo vidjeti slugu samozatajnog , covjeka Bogu predana u molitvi , vapaju , ...
    on zna da stanje u crkvi moze samo Gospodin dovesti u cistocu svetosti . Dobro , ali pozar se podmece , cini se kao dagori na sve strane , ali hoceli Gospodin dopustit da nadvlada ostaje odluka kod njega .
    Gore li nasa srca , padamoli , ah ne , vidim mnoge bore se , svjet i njegov gospodar pali su u skoro ce gristi jedan drugog jer nemogu i nece opstati , Krist je rekao nebojte se JA SAM POBJEDIO SVJET . Cuva Gospodin stado svoje . Katarzu moramo proci , ponizno i poslusno u istini kako bi se vratili iskusani Gospodinu . Oprema bojna od Gospodina dolazi . Pred njim , poklonit ce se svako koljeno. Svadbeno ruho oblacimo , vec sutra moze nas pozvati . Budimo spremni

    andela

    OdgovoriIzbriši
  3. http://sspx.org/en/media/photos/fanjeaux-dominicans-rome-pilgrimage-pics-6816

    Franjino milosrđe na djelu.

    Vjerovatno da su protestanti i muslimani bi dobili bar jednu Rimsku crkvu za Misu.

    Tom

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.