ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Blagoslov kapele sv. Josipa

Jučer je p. Franz Schmidberger, rektor njemačke bogoslovije Svećeničkog bratstva sv. Pija X., blagoslovio novu kapelicu tog bratstva u Zagrebu.

Zahvaljujem čitatelju bloga za nekoliko fotografija koje mi je poslao, a ako ste i sami prisustvovali tom događaju, možete svoje dojmove ostaviti kao komentar.






4 komentara:

  1. Kako reče pater Schmidberger jučer je ovo bio najvažniji događaj u Hrvatskoj , a kapela Svetoga Josipa centar Zagreba. Nažalost mnogi opet nisu prepoznali dan Gospodinovog pohođenja ni milosti koja nam je dana. Preporučeno nam je da u kapelu svraćamo što češće jer ćemo u njoj imati sve što nam je potrebno na putu spasenja. Ona nam je utočište u ovome ludome svijetu. Moja je vizija da će pater za najmanje šest mjeseci tražiti novu i veću kapelu jer će dobri Bog svaki dan pripajati Crkvi one koji se spašavaju . Njemu sva slava i moć u vjekove .Amen.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  2. Deus, multíplica Ecclésiam tuam!
    F

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlična je ova vanjska - ne bih čak rekao reklama, nego oznaka. U općem deficitu katoličke ikonografije ('bezobličje krivovjerja') ovo je osvježenje. To rekoh tek o 'ambalaži', što tek reći o samom sadržaju - kapeli i blagu koje ona sada jamči? Deo gratias!

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.