nedjelja, 29. rujna 2019.

Prikaži naše molbe Svevišnjemu, sveti Mihovile!


Molitva svetom Mihovilu Arkanđelu

Preslavni vojvodo nebeske vojske, sveti Mihovile arkanđele, brani nas u boju protiv knezova tmine i njenih svjetskih upravljača. Dođi u pomoć ljudima, što ih je Bog na svoju sliku i priliku stvorio i od đavolskog silništva za veliku cijenu otkupio. Moli se Bogu mira, neka satare sotonu našim nogama, da nam ne može škoditi. Prikaži naše molbe Svevišnjemu, da nas brzo preteče milosrđe Gospodnje, i da ti uhvatiš zmaja, staru zmiju, i svezana ga baciš u bezdan. Amen.

(iz molitvenika Kruh nebeski izdanog u Rimu 1961. kao zadnje pretkoncilsko izdanje i kojeg još kratko, dok ne nestane zaliha, možete nabaviti nakon tradicionalnih misa na Mirogoju, a koji molitvenik bi trebala imati svaka obitelj)

3 komentara:

  1. Po kojoj se cijeni može nabaviti molitvenik i može li narudžba poštom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 50 kn, jos nekoliko primjeraka je ostalo. Ne moze postom, ili osobno ili nekog koga znate zamolite da vam kupi prije ili poslije tradicionalne mise na Mirogoju.

      Izbriši
  2. Baš sad gledam, kod mene je iz 1977.g. 32.izdanje dr.Antuna Ivandije. Vrlo lijep molitvenik u kožnim koricama izdan u Zagrebu.

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.