četvrtak, 1. studenoga 2012.

Novo pismo Paix Liturgiquea posvećeno hodočašću u Rim

Pročitajte ovdje.

Broj komentara: 5:

  1. Hvala Svetom Ocu za ovaj veliki znak! Molimo se za jačanje sv.Tradicije u cijeloj Crkvi, navlastito u našoj domovini koju modernisti napadaju neviđenom himbom i podmuklošću. Da povjesničari Crkve ne bi pisali: "Croatia šaptom pade!", molimo se da dragi Bog pozove revne apostole za današnji trenutak i da katolički iziđemo iz sadašnje letargije.
    Tomislavu sretan put i blagoslovljen boravak u Vječnom Gradu, najljepšem na svijetu!
    Oh, Roma, Roma...
    Kikii

    OdgovoriIzbriši
  2. Molimo se da Sveti Otac jasno svijetu pokaže svoju naklonost Tradiciji i da nakon 3.11. ništa više ne bude kako je bilo...

    OdgovoriIzbriši
  3. Živio Sveti Otac! Živio vječni Rim! Daj Bože da u cijelom katoličkom svijetu ponovno počne val oduševljenja ljepotom naše svete vjere te da nam se vrati ponos zbog pripadanja jedinoj Kristovoj Crkvi, Crkvi Katoličkoj!
    Kikii

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo mi je Tomislav javio da je vidio drugu najpoznatiju osobu trenutno u Rimu: father Z.-a!!!!!
    Zakooon.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oremus pro pontifice nostro Benedicto. Dominus conservet eum, et vivificet eum, et beatum faciat eum in terra, et non tradat eum in animam inimicorum eius.

    Oremus Deus, omnium fidelium pastor et rector, famulum tuum Benedictum, quem pastorem Ecclesiae tuae praeesse voluisti, propitius respice: da ei, quaesumus, verbo et exemplo, quibus praeest, proficere: ut ad vitam, una cum grege sibi credito, perveniat sempiternam.

    Per Christum, Dominum nostrum. Amen.

    U ovim se trenutcima svi ujedinimo u molitvi za Sv.Oca i Majku Crkvu!
    Prema tumačenjima vatikanista, odabir Pročelnika Kongregacije za liturgiju za današnjeg celebranta, najprije tako važnog kurijalnog kardinala, a koji inače nosi naziv "mali Ratzinger", velik je znak cijeloj Crkvi. Važnija osoba bi u ovom trenutku jedino mogao biti sam Papa. Bogu hvala!
    Nadam se da će Tomislav što prije poslati prve dojmove iz Vječnog Grada...
    Kikii

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.