utorak, 21. siječnja 2020.

Kardinale Marx, Vi ste lažni prorok


Vaša Uzoritosti kardinale Reinharde Marx!

S poštovanjem i ljubavlju prema Vašoj službi biskupa i kardinala te dušobrižnika, koji ima zadaću pasti Kristovo stado, s velikom zabrinutošću moram Vam se vrlo otvoreno obratiti. Činim to kao otac mlade djece i laik kojem ljubav i briga za vlastitu djecu i djecu drugih ne dopuštaju da šuti. U prošlosti često nismo imali potrebne ljubavi i hrabrosti da svoje dušobrižnike pozovemo na odgovornost kako bi se spriječilo gore zlo. Zato sada kažem: Kardinale Marx, prema riječima svetog Pavla, Vi ste okrvavili ruke! Kardinale Marx, pokazali ste se vukom! Poput onih koje je apostol Pavao pretkazao i koji dolaze proždrijeti ovce, iskrivljujući nauk i odvlačeći učenike za sobom. U poslanici Korinćanima pastire poput Vas nazvao je sveti Pavao lažnim apostolima, himbenim radnicima, koji se prerušuju u apostole Kristove. Svojim pogrešnim naukom o abortusu, preljubu i homoseksualnim činima iskvarili ste cijeli jedan naraštaj mladih katolika. Mnogi od njih činit će gnusna djela koja vape u nebo za osvetom i koja će dovesti njihove duše u pogibelj i prouzročiti patnju njihovim tijelima. A sve zato što radi svoje koristi izvrćete Kristovu istinu.

Želite se združiti s odličnicima ovoga svijeta. Govorite da treba pomagati siromasima, ali onda ulažete 20 milijuna američkih dolara u obnovu svojih rezidencija u Münchenu i Rimu. Govorite o brizi za ljude homoseksualnog usmjerenja, ali onda potičete upravo na ona ponašanja koja znate da ih vode u sidu i u druge smrtonosne bolesti te, što je najgore, u vječnu propast. Njihova je krv na Vašim rukama!

Kako se usuđujete blagoslivljati ona djela koja škode tijelima i dušama ljudi! Vi ste lažni prorok, poput onih na koje je upozorio sveti Petar, prvi papa. O takvima poput Vas rekao je da će prokrijumčariti pogubna krivovjerja te da će se mnogi povesti za njihovim razvratnostima i ismijavati put istine. Pomutili ste vjeru naše djece! Mi katolički roditelji došli smo Vam reći da ste izopačili vjeru mnoge djece. Postali ste im sablazan i zaveli ih na stranputicu. Poveli ste ih na put u pakao, stvarajući istodobno u njima dojam da je Vaša laž put Isusa Krista. Dao Bog da se za sva svoja zla djela pokajete! Jer inače Vas čeka pakleni oganj! Naš Gospodin opomenuo Vas je da bi Vam bolje bilo da s mlinskim kamenom o vratu budete bačeni u more.

Kako se usuđujete nazivati sebe katolikom! Rekli ste da vi niste rimska podružnica, te da će Njemačka ići svojim tzv. sinodnim putem. A vrlo dobro znate da u Crkvi postoji samo jedno tijelo i jedan Duh. Samo jedan Gospodin, jedna vjera i jedan krst, jer je jedan Bog i Otac sviju nas.

Kako se usuđujete tvrditi da ste vjeran sljedbenik Isusa Krista, kad odbacujete njegov naum o ljudskoj spolnosti i u Crkvu uvodite duh razvrata! Sva Vaša subraća u njemačkom kleru trebaju znati da izdaju Krista ako slijede Vaše krivovjerje. Dao Bog da svi vjerni klerici u Njemačkoj odbiju Vaša krivovjerja, dobar boj biju i sačuvaju pravu vjeru, kako bi primili nagradu od pravednog Suca!

Vi pružate podršku i dajete pričest katoličkim političarima koji podržavaju abortus; ali kad Vam vjeran katolik prestane davati novac od svojih prihoda, onda njemu uskraćujete sakramente. Vi ste ljudima dali lažnoga Krista i lažno evanđelje! Odbijamo to i ostajemo vjerni svetoj, katoličkoj i apostolskoj Crkvi, koja u zgodno i u nezgodno vrijeme naučava zdrav nauk, pa i onda kad je protivan onom što bi svijet želio čuti.

No i sad, nakon sve štete koju ste učinili našoj ljubljenoj Crkvi i našoj djeci, nadamo se i molimo za Vaše obraćenje. Još imate vremena vratiti se na Kristov put prije nego što dođete pred pravednog Suca. Kardinale Marx, poslušajte riječ Kristovu: obratite se i vjerujte evanđelju! Pravom evanđelju! Dok se ne obratite, pozivat ćemo međutim katolike da Vas se klone i da prezru Vaše naučavanje. Luther je upotrijebio gadne riječi da bi pogrešno opisao poslanicu svetog Jakova. Rekao je da nije dostojna jednog apostola. Međutim te grozne riječi savršeno opisuju Vaša djela. Obratite se i vjerujte evanđelju! Ave Maria!

John-Henry Westen, na konferenciji za novinare o minhenskom molitvenom skupu saveza Acies ordinata u znak prosvjeda protiv Njemačke biskupske konferencije i njezina predsjednika povodom njihove najave njemačkoga "sinodnog puta"


https://gloria.tv/post/V3Hckz288YWL1zzYrZduCzWzX

4 komentara:

  1. Taj sinodalni put je zadnji prag preko kojega ce Crkva u NJemackoj proci i doista izaci iz Katolicke Crkve. Pitanje je ovdje drugo. Sta mogu uciniti katolici (pa evo i mnogi Hrvati) koji su prisiljeni davati porez i tako doslovno financirati zlo? Naime trenutno ne postoji nacin prestanka davanja poreza osim takozvana ispisnica iz KC. Hrvati recimo kad zele prestati davati porez moraju iz svoje maticne zupe u HR ili BIH traziti tu takozvanu ispisnicu, to naravno mnogi ne zele uciniti ali bi ovakvoj Crkvi vrlo rado prestali davati novac. Ante

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro je da u ovome vremenu tame postoje ljudi koji nisu poludjeli i vide kako stvari stoje.
    I što je najvažnije: ne boje se javno reći istinu.
    Baš mi fali tisuću neokonzervativaca da postave hrpu pitanja u svome stilu i na koncu zaključe da je Westen lažni prorok.
    Uglavnom, Marx i ostali mogu konvertirati na protestantizam. Ondje imaju sve ono što traže. I mogu vidjeti kako takav oblik prakticiranja vjere donosi plodove. A ti plodovi su potpuno napuštanje Evanđelja, okretanje ovomu svijetu i njegovome knezu. Bogomolje su im prazne.
    Jasno je da iza svega stoji stoljećima brižno pripreman plan. Crkvu se ne smije napustiti, nego je iznutra izrovati poput termita dok se na koncu sama ne uruši.
    Ali zeznut će se kao i uvijek. Samo što će nažalost milijuni otići krivim putem. Život će im biti bijedan i besmislen, a svoje će vječno spasenje izložiti velikoj pogibelji.

    Kikii

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kiki, tko je Westen koga ovdje spominjete?

      Izbriši
  3. Užas! Bolje pola ali cijelo. Nijemce treba pustiti da odu u protestante kako bismo spasili ostatak Crkve. Neka nosw svo svoje zlato sa sobom. No ima li Vatikan hrabrosti za to?

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.