utorak, 24. travnja 2018.

Tradicionalne mise 29. travnja i 1. svibnja 2018. u sv. Martinu

Prenosim s google grupe Tradicionalna Misa i usputno spominjem da je ovo dobra prilika za prisustvovanje tradicionalnoj latinskoj misi u crkvi sv. Martina.
Vlč. Jérôme Bücker iz Svećeničkog bratstva sv. Petra služit će u zagrebačkoj crkvi sv. Martina tradicionalne latinske mise
u nedjelju 29. travnja u 11,30 sati i
u utorak 1. svibnja u 11,30 sati.

3 komentara:

  1. Bas se veselim! To ce biti moja prva TLM :) Hvala na info.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo jednog kratkog članka na engleskom za one koji prvi puta dolaze na TLM (https://onepeterfive.com/suggestions-for-those-new-to-the-latin-mass/). Najvažnija sugestija s kojom se u potpunosti slažem: prvih par puta radije nemojte gledati u misal. Najbolje da ga niti ne uzmete. Gledajte svećenika i slušajte. Što se tiče čitanja, imate na ulazu letak s proprijima (da nije riječ o stranom svećeniku koji ne govori slavenske jezike, ne biste niti to trebali za prvi put).

      Izbriši
  2. Primljeno na znanje. Dopustit cu joj da me iznenadi. :)

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.