nedjelja, 1. travnja 2018.

Sretan Uskrs!


Krist je uskrsnuo ne zato, jer je bio čovjek, već jer je bio Bog. Kristova Crkva uskrsava iz groba, u koji je ruke silnika guraju skupa sa prolaznim zabludama, jer je božanska, a ne ljudska. Ništa ne uskrsava iz mrtvih, ako nije božansko.
(Fulton Sheen, Božanska avantura)

Broj komentara: 6:

  1. ¡¡¡Blagoslovljen i radostan Uskrs svima!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan i blagoslovljen Uskrs svim tradicionalnim i "ostalim" katolicima diljem svijeta! Drago mi je da još uvijek postoje ljudi odani pravom katolicizmu, a ne modernizmu i hipijevskom kršćanstvu.
    Henok

    OdgovoriIzbriši
  3. Sretan Vam Uskrs draga braćo i sestre.
    Robelar

    OdgovoriIzbriši
  4. Christus resurrexit! Blagoslovljen Uskrs svim vjernima.
    F

    OdgovoriIzbriši
  5. Neka svima vjernima bude blagoslovljeno i sveto Uskrsnuće Krista Gospodina našega. Krist uskrsnu! Doista uskrsnu i izvede nas iz svijeta tame k sebi, pravom i jedinom Vječnom Svijetlu.
    Molimo uskrslog Gospodina još žarče za ustrajnost i postojanost jedine prave čiste darovane nam Vjere u Trojedinoga Boga.
    Aleluja!
    Božji blagoslov svoj braći i sestrama u Kristu Isusu.
    JbD

    OdgovoriIzbriši
  6. Hristos voskrese!
    Atanasije

    OdgovoriIzbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.