ponedjeljak, 27. srpnja 2015.

Santa Cruz de la Sierra, Bolivija





Broj komentara: 9:

  1. Pravi katolici trebaju biti oduševljeno poslušni i reći da je ovo veličanstveni plod liturgijske reforme - ogledalo novog proljeća Crkve... Čuvajmo se lefebrovske zmije i ikakvog traga da u nama nedostaje potpuno oduševljenje za papu Franju, koji nije ništa manje tradicionalan nego njegovi prethodnici - napose Ivan Pavao Veliki; kao i Drugi vatikanski sabor - novi Duhovi Crkve!

    Veritas

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, kako je hladdnoo to proljeće, puno uvelog lišća... a i brkaju se pojmovi... koje novo lice crkve (GK) i novi Duhovi? sigurno nije Božje..

      Izbriši
    2. No nije to jučer počelo. Postoji fotografija Ivana Pavla II. u klinici Gemelli nakon atentata. Nije baš ovako, ali je prije 30 godina...Papa Franjo iskreno pokazuje što je Koncil i kakvi su mu plodovi.

      Kikii

      Izbriši
  2. Kakva sramota. Strašno.
    Preporučam za pročitat odličan članak "Sveta misa i liturgijska revolucija" na blogu Christus Rex.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa šta hoćete baš lijepo, kućna domaća atmosfera, a ove dvije su čak i kleknule :P
    Luka

    OdgovoriIzbriši
  4. Teško da će ovaj post osvanuti na facebook stranici Hrvatska katolička blogosfera.
    Objektivnost? Pristranost? Poslušnost?
    Hehe..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa oni biraju koje linkove ce objaviti, meni to ne smeta. Tko hoce citati moje clanke moze se pretplatiti preko rss-a ili kao follower ili provjeravati sam iz browsera. Ako postoji interes, mogu vam staviti i onaj "follow by email" dodatak u marginu.

      Izbriši
    2. Ovo je nešto ultra novo.Stol je prešao o okruglu verziju što u svakom trenutku daje mogućnost da svatko vidi svakog.Gubi se uloga predsjedatelja stola.Uskoro bi se mogao rotirati a da svi budu na svom mjestu.Robelar

      Izbriši
    3. Neokonzervativci su za svega nekoliko mjeseci postali ljudima smiješni, kao kakve figure iz stripa...Papa Franjo je mnogima zbacio maske. Sada je jasno da je riječ o ideologiji, a ne o katoličkoj vjeri. Njihov kimilsungovski model pametovanja, mlaćenja prazne slame, protutraradicionalbog klepetanja i nasilan pokušaj buđenja proljeća u prosincu više ne prolazi.

      Kikii

      Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.