petak, 17. siječnja 2014.

Počinje osmina crkvenog jedinstva. Ne zaboravite uz molitve na nakanu pojedinog dana dodati i molitvicu (npr. 1,2,3) ili mrtvljenje kao zadovoljštinu za uvrede koje će se nanijeti Gospodinu u raznim "ekumenskim" susretima.

Možda će vas interesirati ovi izvještaji o tradicionalnoj misi i probi zbora u Melbourneu.

Svećeničko bratstvo sv. Pija X. poziva na križarsku vojnu moljenja svete krunice (1,2).

Ako ne znate kako biste nekoga kršćanski uvrijedili, može vam poslužiti ova "knjižica" papinih izjava. Bilo bi dobro kad bi netko povadio ove izraze iz hrvatskih prijevoda ili preveo s originala.

Tražeći za vas link na potpuni tekst nedavno objavljenog (poprilično tračerskog) članka o predstojećem umirovljenju četvorice hrvatskih biskupa, naiđoh na ovaj zanimljivi intervju s don Damirom Stojićem. I jedan drugi intervju mi je privukao pažnju, ali nisam ga stigao pročitati, pa ne znam da li išta valja.

3 komentara:

  1. Odlican, odlican post na rorate. Nadam se da ce neka dobra dusa (Splendor?:) prevesti.
    Ovdje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislis na onaj o jedinstvu? To ja govorim Kikiiju vec mjesecima...

      Izbriši

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.