nedjelja, 30. kolovoza 2009.

Nedjeljna blog preporuka 23

Blog Ask Sister Mary Martha (Pitajte sestru Mariju Martu) na komičan način iznosi događaje iz života jedne časne sestre i njezine odgovore na pitanja koja joj postavljaju čitatelji. Ako želite vidjeti kakva je koncepcija bloga mislim da je najbolje pogledati fotografiju (koja nije njezina) i opis s tog bloga:
Life is tough. But Nuns are tougher. If you need helpful advice just Ask Sister Mary Martha. She'll help you. Just don't expect any sympathy.




Ako imate malo smisla za humor, vjerujem da će vas barem neki od njezinih postova nasmijati. Iako ne treba sitničariti kod takvog tipa pisanja (jer sestra koristi različita sredstva poput ironije ili preuveličavanja da bi naglasila svoju poantu), ipak mislim da je većina odgovora koje ova časna sestra daje u skladu s katoličkim naukom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Upute za komentiranje

Kako bi se razlikovali sugovornici, obavezno koristite neko ime ili nadimak koji možete dodati i na kraju komentara. Potpuno anonimni komentari najčešće se brišu.

Nijedan komentar objavljen na ovom blogu ne podrazumijeva ni u kojem stupnju prihvaćanje od autorâ ovog bloga mišljenja koja su u komentaru izražena.